Balans in je leven met leefstijl en vitaliteit coach Martine Sturm

HI!
Ik ben Martine.
Leuk je te ontmoeten.

HI! Ik ben Martine.
Leuk je te ontmoeten.

En toen liep ik op mijn 40e tegen de lamp. Na twintig jaar werken als juridisch medewerker in de zakelijke dienstverlening werd de druk van gezin, werk en alles wat daarbij kwam kijken mij teveel en belandde ik in een fikse burn-out. Mijn lichaam was er echt klaar mee. Er werd achteraf gezien al vaker gevraagd “Gaat het wel Martine?” Niet dus.

 

Nadat ik zelf eindelijk inzag dat het niet goed met mij ging maakte ik resoluut het besluit. Dit moet anders! Ik ben mij na een lang herstel proces uiteindelijk gaan verdiepen in de verbinding tussen lichaam en geest. Ik ervaarde hoe belangrijk het is dat je lief voor jezelf bent. En dat je niet alleen maar leeft vanuit je hoofd, maar dat je echt gaat voelen. Als je je lichaam de juiste aandacht geeft met voeding, zingeving, voldoende ontspanning en slaap en bovenal liefde voor jezelf dan kom je er sterker uit!

Ik ervaarde hoe belangrijk het is
dat je lief bent voor jezelf.

Ik ervaarde hoe belangrijk het is dat je lief bent voor jezelf.

Ik ervaarde hoe belangrijk het is
dat je lief bent voor jezelf.

Ik ervaarde hoe belangrijk het is dat je lief bent voor jezelf.

Zo ben ik gestart met een tal van opleidingen op het gebied van coaching, leefstijl, vitaliteit en hormonen. Zo heb ik onder andere de Post hbo opleiding tot integraal Leefstijl & Vitaliteitscoach bij de MARK Academy afgerond en de opleiding tot Hormoonfactor trainer.

 

Mijn missie? Jou laten zien dat het anders kan. Leven vanuit jouw kracht om zo de beste versie van jezelf te worden. Zodat jij je energieker, vitaler en gezonder gaat voelen en dat jij je passie gaat (her)ontdekken. Als ervaringsdeskundige geef ik je graag inzicht in de stappen die je zelf kunt zetten.

 

Naast mijn eigen praktijk ben ik als coördinator werkzaam in een hospice. Toen ik daar twee jaar geleden begon als vrijwilliger dacht ik wel: wat ga ik nu doen? Ben ik zo bezig met Leefstijl en Vitaliteit en dan ga ik werken in een hospice? Ik was mij er echter snel van bewust dat deze twee componenten juist heel mooi samengaan. Uiteindelijk draait alles om het leven en om de verbinding en aandacht!

Leefstijl en Vitaliteit.
Is dat eigenlijk wel iets voor mij?

Leefstijl en Vitaliteit.
Is dat eigenlijk wel iets voor mij?

Vraag het jezelf maar eens af; Luister jij wel naar de signalen die je lichaam je geeft? Denk maar aan altijd moe zijn, je niet fit voelen, veel   pannings)hoofdpijn, opgejaagd gevoel in je lijf, een aantal kilo’s te zwaar etc.

Ben je wel wie je wilt zijn? Als vrouw, maar ook als moeder of geliefde? Brengen de antwoorden op deze vragen een glimlach op je gezicht of duik je liever weg in een joggingpak op de bank?

Trust me. Alles wat je aandacht geeft, wordt mooier. Jij ook!

Ik help je graag met het in kaart brengen waar jij je aandacht meer op mag gaan vestigen. We maken samen een stappenplan naar een fitte en energieke JOU.

Vraag het jezelf maar eens af; Luister jij wel naar de signalen die

je lichaam je geeft? Denk maar aan altijd moe zijn, je niet fit

voelen, veel (spannings)hoofdpijn, opgejaagd gevoel in je lijf, een

aantal kilo’s te zwaar etc.

 

Ben je wel wie je wilt zijn? Als vrouw, maar ook als moeder of

geliefde? Brengen de antwoorden op deze vragen een glimlach

op je gezicht of duik je liever weg in een joggingpak op de bank?

 

Trust me. Alles wat je aandacht geeft, wordt mooier. Jij ook!

 

Ik help je graag met het in kaart brengen waar jij je aandacht

meer op mag gaan vestigen. We maken samen een stappenplan

naar een fitte en energieke JOU.

Wat is typisch Martine?

Wat is typisch Martine?

Ik houd van lange tafels met familie en vrienden met heerlijk eten en ja een heerlijk wijntje hoort daar ook bij! Ik vier het leven graag!

Laat ik gelukkig zelf erg van koken houden, dus met die lange tafels zit het wel snor. Overigens houd ik er ook van om heerlijke gezonde maaltijden te koken voor mijn gezin.

Ik houd erg van ruimte en vrijheid om mij heen en maak graag lange wandelingen in de uiterwaarden met mijn hond en echtgenoot Marijn.