Referenties

Femmy Jonker

Martine heeft me geweldig geholpen. Ze heeft de EMB Bloedtest bij me afgenomen en de uitslag verwerkt tot concrete inzichten. Erg waardevol is haar holistische aanpak. Ze laat zien wat de waardes in het bloed zijn (bijvoorbeeld vitamines en hormonen) of er sprake is van een verstoring en wat daar het effect van is. Het effect op je lijf en psychisch. En daardoor is het erg herkenbaar en relativerend. Want vermoeidheid of een kort lontje kunnen komen door een tekort van een hormoon. En is daarmee gemakkelijk oplosbaar. Daar geeft Martine ook hele concrete handvatten voor. Uiteraard moet je het dan zelf aanpakken. Het ging veel verder dan ik had verwacht, het opende mijn ogen enorm en ik heb de adviezen opgevolgd waardoor ik me gelijk beter voelde. Martine is een hele fijne gesprekspartner, met veel kennis van zaken en een duidelijke stijl. Fijn!

Kristel Zwartveld-Rutjes

Na jarenlange problemen met mijn buik en niet fit en energiek voelen ben ik bij Martine terecht gekomen. Hier is eindelijk na een uitgebreid bloedonderzoek naar voren gekomen wat het probleem is. Met de nodige voedingsaanpassingen en supplementen ben ik inmiddels van mijn buikklachten af en voel ik mij wel fit en energiek. Ik zou iedereen aanraden om met Martine samen te kijken naar jouw probleem/vraag.

Mirella Muis

Enige tijd geleden ben ik bij Martine geweest. Ze heeft heel goed naar mijn verhaal geluisterd. In het verslag dat ik van Martine heb gekregen stonden veel persoonlijke tips en adviezen waar ik veel aan heb gehad. Ook heb ik meerdere lekkere recepten van haar gekregen. Dank je wel, lieve Martine!