Referenties

Femmy Jonker

Martine heeft me geweldig geholpen. Ze heeft de EMB Bloedtest bij me afgenomen en de uitslag verwerkt tot concrete inzichten. Erg waardevol is haar holistische aanpak. Ze laat zien wat de waardes in het bloed zijn (bijvoorbeeld vitamines en hormonen) of er sprake is van een verstoring en wat daar het effect van is. Het effect op je lijf en psychisch. En daardoor is het erg herkenbaar en relativerend. Want vermoeidheid of een kort lontje kunnen komen door een tekort van een hormoon. En is daarmee gemakkelijk oplosbaar. Daar geeft Martine ook hele concrete handvatten voor. Uiteraard moet je het dan zelf aanpakken. Het ging veel verder dan ik had verwacht, het opende mijn ogen enorm en ik heb de adviezen opgevolgd waardoor ik me gelijk beter voelde. Martine is een hele fijne gesprekspartner, met veel kennis van zaken en een duidelijke stijl. Fijn!

Janneke Leenman

Ik heb de ondersteuning van Martine als zeer prettig ervaren! Ik voelde mij erg serieus genomen: werd echt door haar gezien en gehoord. Het voelde goed om het traject bij haar te volgen. Ik kreeg helderheid n.a.v. het bloedonderzoek en de uitslag met adviezen daarna. Ze heeft mij echt geholpen!

Karin van der Valk

Tijdens de lunchpauze van mijn werk als doktersassistente bij huisartsenpraktijk Asperen kreeg ik een regionaal magazine van West Betuwe in handen. Daarin bladerend kwam mij de praktijk van Martine Sturm, Leefstijl- en Vitaliteitscoach in Deil onder ogen. Ik zat al een tijd door allerlei kwalen niet lekker in mijn vel en haar verhaal sprak mij erg aan. Ik heb last van slapeloosheid, slaapapneus, diabetes en terugkerende depressies en had het een beetje erg gehad met de reguliere aanpak hiervan. Tijdens onze eerste afspraak klikte het gelijk. Martine is erg betrokken en zorgvuldig. Uit de bloedtest en de anamnese kwam een verslag waarin ik mijzelf heel erg herkende. Martine had een pakket van voedingssuplementen samengesteld en zich verdiept in een programma voor Diabetes dat mij heel erg zou kunnen helpen. Ik slik inmiddels bijna 2 weken de voedingssuplementen en merk nu al verschil met slapen. Ik ga me ook zeker opgeven voor het programma Keer Diabetes Om, een leefstyle programma waarmee je zelfs van je medicatie af kunt komen. Kortom, ik ben aangenaam verrast en raad je aan als je niet lekker in je vel zit en er met de gewone aanpak niet uitkomt, neem contact op met Martine!

Kristel Zwartveld-Rutjes

Na jarenlange problemen met mijn buik en niet fit en energiek voelen ben ik bij Martine terecht gekomen. Hier is eindelijk na een uitgebreid bloedonderzoek naar voren gekomen wat het probleem is. Met de nodige voedingsaanpassingen en supplementen ben ik inmiddels van mijn buikklachten af en voel ik mij wel fit en energiek. Ik zou iedereen aanraden om met Martine samen te kijken naar jouw probleem/vraag.

Mirella Muis

Enige tijd geleden ben ik bij Martine geweest. Ze heeft heel goed naar mijn verhaal geluisterd. In het verslag dat ik van Martine heb gekregen stonden veel persoonlijke tips en adviezen waar ik veel aan heb gehad. Ook heb ik meerdere lekkere recepten van haar gekregen. Dank je wel, lieve Martine!

Annika Vissers

Al jarenlang had ik dagelijks buikpijn, vaak hoofdpijn, herhaaldelijke blaasontstekingen en tal van andere vage klachten. Via via ben ik bij Martine terecht gekomen en naast dat zij een ontzettend warme en hartelijke persoonlijkheid is, heeft ze me enorm geholpen. Na uitgebreid bloedonderzoek en gesprekken met Martine had zij al gauw het probleem gevonden. Door goede voedingsadviezen, supplementen en leefstijlaanpassingen voelde ik mij al snel een ander mens! De dagelijkse buikpijnen behoren tot het verleden. Blijf niet langer met klachten rondlopen en neem contact op met Martine. Ik heb er ontzettend veel aan gehad en ben nog iedere dag blij dat ik met haar contact ben gekomen.

Marijke van Mourik

Als je even je balans kwijt bent geraakt in je leven dan is Martine de aangewezen persoon om je daarin te begeleiden. Door een persoonlijk gesprek met haar en het laten zien wat waardes in het bloed voor Verstoringen opleveren geeft zij handvatten en tips om dit op te lossen. Zijn er punten waar je meer advies over wilt hebben dan zorgt zij voor dit advies. Het advies was voor mij een eye opener en heeft mij veel meer gebracht dan ik had verwacht. Dank voor alles , lieve Martine!